Modernizare locuinta familiala BA Cluj Napoca 2018

Locuinta prezentata se afla intr-o zona cu priveliste deosebita asupra orasul Cluj Napoca, o zona selecta, in curs de modernizare.

Prin refatadizarea si recompartimentarea propusa intregii cladiri, proiectul urmareste sa imbunatateasca functional si estetic intreagul imobil, sa o puna in valoare , prin interventii de calitate si durata, sa fie mai permeabila fata de oras, fata de mediul exterior. Interventia de refatadizare a cladirii s-a realizat fara a aduce modificari majore a structurii de rezistenta a cladirii, s-a urmarit ca volumul intregii locuinte sa aiba o compozitie mai coerenta, gandind reproportionarea si innobilarea acesteia cu materiale de durata. Intregul obiect de arhitectura este bine pus in valoare de amenajarile exterioare propuse, care armonizeaza si completeaza intreagul ansamblu. Imprejmuirea s-a modernizat integral, obtinand un aspect total diferit, insa pastrand in acelasi timp toate elemente structurale existente.

Prin acest proiect, dorim sa aratam modul in care o constructie veche, poate fi valorificata , incat sa devina contemporana.

Înapoi