Amenajare apartament AAO Cluj Napoca 2017

Apartamentul amenajat de biroul de proiectare FORMAT 4, se afla la etajul al doilea, intr-un imobil nou de locuinte colective.

Prin proiectul de amenajare, se doreste in primul rand ca intreg spatiul ce defineste apartamentul, sa fie cat mai functional, cat mai bine utilizat, iar zonele sa comunice armonios intre ele, atat functional cat si estetic.

Nevoia de depozitare a facut ca o buna parte din pereti sa fie mobilati, iar in unele cazuri, placajele de lemn fac ca usile si peretii sa para inexistente, dand impresia ca intreg spatiul apartametului este necompartimentat, ci utilat prin mobilare.

Zona principala gazduieste locul de luat masa si zona de canapea, orientata inspre tv. Spatiul locului pentru servit masa a fost creat incat sa fie continuu printr-o bancheta, cu zona de canapea, deaorece latimea spatiului nu permitea crearea unui spatiu generos pentru luat masa .

Peretele opus banchetei s-a placat cu oglinda, incat spatiul sa fie perceput mai amplu si sofisticat. Bucataria, situata intr-un buzunar al zonei de zi, este estetic utilata, incat toate echipamentele sunt incastrate in mobilier. Practic, bucataria este o camera de gatit, in stransa legatura cu zona de zi, preluand de la aceasta finisajele si modul de compozitie al mobilierului.

Proiectul urmareste sa inglobeze functional si estetic cat mai multe zone bine personalizate si independente, printr-o coerenta fluida.

Înapoi